KIRŞEHİR / AKPINAR - Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Amatör Sporcular Haftası

Okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesi yenilendi.

Eyl

Okulumuzda 12. Sınıflara yönelik İş  Sağlığı ve Güvenliği Temel Eğitimi verildi.

Nis

Vatan sevdasının hayatın önüne geçtiği bir ruhtur Çanakkale. Her Türk bu ruhla doğar yaşar ve Çanakkale'de olduğu gibi bu ruhla canını seve seve feda eder ebediyete. Bu duyguları bugüne taşıyan okulumuzun  değerli öğretmenleri Songül Koparan, Name Lenger, Fatma Türk, Seval Konar, Ümmü İlkinci, Hatice Demir ve sevgili öğrencilerimiz; Harun Kara, Özgür Atalay, Özcan Erdoğan, Mesut Kara, İsa Dal, İbrahim Ercan, Mert Osman Ercan, Dilan Bakır, Buse Tezcan, İbrahim Akat Nazar Betül Ersan 18 Martta Çanakkale zaferini tekrar hatırlatarak hafızalarımızdan silinmeyecek bir gösteri sundular. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.