KIRŞEHİR / AKPINAR - Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi

Kas

16 Kasım 2021 Salı günü okulumuz öğrencilerine Ankara gezisi düzenlendi.

Kas

Okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde 10 Kasım Atatürk'ü anma programı yapıldı.

Kas

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği Kırşehir RAM'da bulunan Nida Coşkun hocamız Etkili ve Verimli Ders Çalışma Semineri verdi.

Kas

Kırşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün organize ettiği Afad eğitimi konulu seminer okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde gerçekleştirildi.

Kas

Lösemili Çocuklar haftası kapsamında farkındalık oluşturmak için duvar gazetesi hazırlandı.

Kas

Okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu lisesi'nde öğrencilere AFAD eğitimi verildi.

Kas

Okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi kütüphanesinin ve Çocuk Gelişimi ve Eğitimi Bölümü atölyesinin açılışı yapıldı.

Kas

Okulumuz Akpnar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde Ergenlik Dönemi konulu seminer verildi.

Ekm

Okulumuz Akpınar Çok Programlı Anadolu Lisesi'nde son sınıf öğrencilerine Milli Eğitim Bakanlığı tarafından kazanım değerlendirme sınavı yapıldı.Sınava okulumuz son sınıf öğrencilerinin tamamının katılımı sağlandı.

Ekm

TYT Deneme Sınavı yapıldı.

Ekm

2021 AB Kod Haftası 9-24 Ekim tarihleri arasında tüm dünyada gerçekleşecektir.

Ekm

Okulumuz meslek öğretmenlerine İş Sağlığı ve Güvenliği eğitim semineri verildi.

Rehberlik Kurul Toplantısı

Mesleki Rehberlik ve Kariyer Danışmanlığı

Ekm

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği ve 1. Dönem Veli toplantısı gerçekleştirildi.